Залишити "Арку Дружби народів" розфарбованою у веселку після "Євробачення", офіційно перейменувавши її в "Arch of Diversity" ("Арка різноманітності").

публікація залишилось 32 дні

Для проведення "Євробачення" радянський ідеологічний пам'ятник в самому центрі Києва, який офіційно називається "Арка Дружби народів", а неофіційно - "Ярмо народів", перетворюють на веселку. Проте незрозуміло, чому таке вдале рішення має застосовуватися лише тимчасово, на термін проведення "Євробачення". Досі цей пам'ятник височів на дніпровських схилах як похмуре нагадування про міфічне "єднання братських народів Радянського Союзу"; тепер є чудовий шанс оновити вигляд Хрещатого парку, офіційно перейменувавши цю арку в "Arch of Diversity" ("Арка різноманітності"), як і замислили автори тимчасової інсталяції. Кияни варті такого оновлення не менше, ніж наші європейські гості!