Встановлення світлофора на розвороті з Житомирського шосе на вул. Бударина

Для забезпечення безпечного розвороту дорожнього транспортного засобу з Житомирського шосе на два напрямки : вул. Бударіна та вул. Зв’язківців, просимо встановити один світлофор на розвороті на вул. Бударіна, який буде працювати в змінному режимі . Світлофор може працювати лише в ранкові та вечірні години-пік. Метою встановлення світлофора - є короткочасне обмеження руху транспорту зі сторони Житомира в сторону Києва в періоди найбільшої небезпеки. З відповіді Національної Поліції України «Протягом 2016 станом на 30.09.2016р в районі розвороту з Житомирської траси на спорткомплекс «Чайки» сталося 62 ДТП, про які повідомлено поліцію. З них 5 з тілесними ушкодженнями без смертельних наслідків . В районі розвороту на вул. Бударіна сталося 11 ДТП, без тілесних ушкоджень». Із зростанням кількості багатоповерхових забудов у с. Чайки можна спрогнозувати, що надалі кількість ДТП буде лише зростати.
Хочемо привернути увагу , що на цих напрямках , розгортаються міські автобуси №37, 37а, в яких , часто знаходяться школяри та діти дошкільного віку, які відвідують освітні заклади м. Києва. Крім мешканців с. Чайки та Петропавлівської Борщагівки , також безпека розвороту важлива для відвідувачів та гостей спорткомлексу «Чайка», але розвороти досі залишаються занадто небезпечними.