Удосконалити систему "Ваш Будинок" (municipal.kiev.ua) та зобов'язати експлуатуючі організації (ЖЕО, ОССБ і т.ін.) вести звітність перед громадянами в цій системі.

Мета: збільшення прозорості використання коштів, та збільшення відповідальності експлуатуючих організацій за стан житлового фонду.
Система "Ваш Будинок" (municipal.kiev.ua) це відкрита інформаційно-аналітична система управління житловим фондом. За допомогою цієї системи громадяни можуть бачити витрати експлуатуючих організацій на утримання житлового фонду. Система існує вже більше 2 років, однак її наповнення досі не відповідає мінімальному рівню необхідної інформації (загальна житлова площа, кількість квартир, поверхові плани, кількість жильців і т. ін.). Необхідно провести роботи щодо вдосконалення та запровадити обов’язковий механізм заповнення цієї системи даними (нормативними документами зобов’язати експлуатуючі організації наповнювати цю базу та нести відповідальність за внесені данні). Всі доходні і витратні статті повинні мати повні прозорі розрахунки та підкріплюватися відповідними калькуляціями, показаннями лічильників та актами виконаних робіт (якщо роботи виконує стороння організація). Прозорість системи дозволить жителям багатоквартирних будинків оцінювати роботу експлуатуючих організацій та дасть можливість обирати для свого будинку найбільш прийнятну форму експлуатації (ОСББ або стороння управляюча компанія).