Зупинити незаконне будівництво біля ДИТЯЧОГО САДОЧКА по вулиці Сормовська, 3.

Останнім часом відновилися роботи в районі дитячого садочку по вулиці Сормовська, 3. Прошу зазначити, що зовсім поряд (з усіх сторін будівлі) знаходяться території, на яких розташовуються будинки (де мешкають люди), дитячі майданчики (де КОЖЕН ДЕНЬ граються наші діти) та ДНЗ 385 (де навчаються наші діти, проводячи там більшу частину дня у робочі дні!!!). Тобто виходить, що ДІТИ змушені кожного дня знаходитися на території, де забруднене повітря, не тільки за рахунок загазованості (як у більшості великих міст), але й пилюкою, яка з’явилася у результаті виконання робіт, що відбуваються за адресою Сормовська, 3. Таким чином виходить, що наші діти більшість свого часу проводять практично на території будівельного майданчику.