Організувати постійний рух міської електрички протягом усього дня

публікація Недостатньо підписів

Міська електричка - це зручний вид транспорту, який кільцем з'єднує всі райони міста. Дуже важливим є наявність пересадочних станцій з усіма гілками метрополітену, що дозволяє швидко і без пробок дістатися мешканцям віддалених густонаселених мікрорайонів (Троєщина, Виноградар, Борщагівка та інших) в будь-який район міста. Але на даний час міська електричка курсує лише в "години пік". Кияни не один десяток років очікують прокладки метрополітену на Троєщину, Виноградар, Борщагівку. Майже кожен кандидат у мери Києва обіцяє початок будівництва метро в ці райони, але, на жаль, це залишається лише передвиборними гаслами.
Проте вже зараз у нас є діюча альтернатива "метро на Троєщину" чи "на Виноградар" - міська електричка. Але скористатися нею можна лише зранку і ввечері. Просимо організувати постійний графік курсування міської електрички протягом усього дня, хоча б із періодичністю 40-60 хвилин.