ВІДНОВИТИ МАРШРУТ №10 ЖМ Бортничі ТА КОНТРОЛЬ ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПАСАЖИРІВ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

Це маршрутне таксі курсувало від м.Харківська до ЖМ Бортничі. На даний момент залишився тільки маршрут 104 від м.Харківська по якому курсує всього лише два автобуси і маршрутні таксі, які одразу ж підняли тариф на проїзд! При населенні масиву в більше ніж 15 тисяч одного маршруту від м.Харківської катастрофічно не вистачає, до того ж на маршрут водії дозволяють заходити тільки ДВОМ пільговикам. При зверненні до контактного центру перевізника "АвтоСеровіс" маршрутного таксі №104, оператор відповіла, що й тих двох пільговиків перевозять за свій рахунок, бо пільгові місця перевізникові не компенсуються. Прохання відновити маршрут №10 для жителів ЖМ Бортничі та проконтролювати недотримання перевізником "АвтоСеровіс" правил перевезення пасажирів пільгових категорій.