Достроково припинити діяльність органу самоорганізації населення "Комітет мікрорайону "Дачі Караваєві"

Вважаю нагальним питання дострокового припинення діяльності осн "Комітет мікрорайону "Дачі Караваєві" для жителів Соломянського району!!!

Цей "Комітет мікрорайону" діє протиправно, отримує грошові кошти від Київської міської ради у великих сумах, що наліковують сотні тисяч гривень, жодним чином не звітують перед жителям цього мікрорайону, жодних дій на покращення життя жителів цього мікрорайону не вчиняється протягом останніх пяти років, більше того - керівництво осн веде себе вкрай зухвало, чинить тиск на жителів району, і навіть на тих, хто не проживає на підконтрольній територій даного органу!!!

Законом передбачена можливість припинення діяльності органу самоорганізації населення за рішення Київської міської ради, тож вважаю, що з метою припинення самоправних зухвалих дій, а також нецільового використання НАШИХ З ВАМИ грошових коштів з боку цього "комітету", треба НЕГАЙНО припинити його діяльність!!!!

З повагою і сподіванням на підтримку від сусідів.