Створити повноцінні регульовані перехрестя на Великій Кільцевій в місцях перетину виїзду-в`їзду на неї з: м.Вишневе, Софіївської та Петропавлівської Борщагівок !

публікація залишилось 44 дні

Велика Кільцева дорога навколо південної та південно-західної частини міста Києва - вже багато років як перетворилась на міську магістраль, забудовану безліччю інфраструктурних об`єктів, та через яку відбуваються щоденні в`їзди-виїзди тисяч автомібілів як з інших міст України, так і з прилеглих до Києва у цьому напрямку сіл, селищ, котеджних містечок... Є декілька місць перетинання (т-образних перехресть) прилеглих до Великої Кільцевої магістралі доріг місцевого значення, виїзд-в`їзд з/до яких стає з кожним роком і місяцем року стає все складнішим та призводить до великих автомобільних заторів протягом доби... Тим більше, що саме зараз відбувається капітальний ремонт і реконструкція Великої Кільцової дороги!