Відновити двосторонній рух по вулиці Осіння (координати 50.466974, 30.339834)

Прошу відновити двосторонній рух або ввести реверсивний рух зранку і увечері по вулиці Осіння (координати 50.466974, 30.339834 та Осінній провулок (координати 50.465265, 30.341507) у звязку з складною транспортною ситуацією зранку у години пік на житловому масиві Новобіличі після введення у експлуатацію траси Р-30 (50.474660, 30.323429).

Пропускна здатність вулиці Осіння не збільшилася після введення на ній одностороннього руху у звязку з двома причинами:
1. вулиця звивиста і порушники досить часто їдуть назустріч потоку. Тому усе одно машини ніколи не здійснюють випередження одне одної на цих вулицях.
2. місцеві жителі тепер паркують свої автомобілі на проїжджій частині, у тому числі вантажні фури, що унеможливлює маневр випередження.

2 зустрічні автомобілі завжди могли розїхатися на цих вулицях навіть у найвужчому місці до введення одностороннього руху.