Створення спеціальної постійно діючої комісії щодо перевірки та контролю якості наданих послуг КП «Київпастранс» та Київським Метрополітеном

Ми, Кияни та гості міста, наполягаємо на створенні спеціальної постійно діючої комісії щодо перевірки та контролю якості наданих послуг КП «Київпастранс» та Київським Метрополітеном. Вже давно минули радянські часи з неякісним радянським обслуговуванням. Ми щодня платимо шалені гроші за проїзд, тож ми є клієнтами КП «Київпастранс» та Київського Метрополітену. І як клієнти, ми за свої гроші бажаємо отримати саме якісний проїзд та ввічливе обслуговування з боку працівників транспорту. Вони, свою чергу, отримують заробітну плату за наш кошт, тож мають дбати про якість наданих послуг. Але саме якості ми не отримуємо.
Наземний транспорт постійно відстає від графіка, що приводить до хронічних запізнень на роботу у тисяч пасажирів щодня, кондуктори заходять в салон лише разом з контролерами, водії відмовляються продавати талони не в залежності від наявності чи відсутності кондуктора, хамлять, компостери не справні або відсутні, каси метрополітену відмовляються продавати менше двох жетонів тощо. Саме тому, виникла потреба у контролерах, які б їздили під виглядом звичайних пасажирів міського транспорту, фіксували порушення та стягували штрафи з працівників транспорту. На даний момент це єдиний спосіб припинити свавілля транспортників, з яким не здатне впоратися їх керівництво.