Реставрувати храм Миколая Чудотворця на Печерську.

У центрі Києва руйнується забутий 100-літній храм Миколая Чудотворця на Печерську. Закинутий і напівзруйнований храм свят. Миколая Чудотворця на Звіринці, поруч з Ботанічним садом. Його купол видніється з далекої відстані, якби нагадуючи всім нам про справжній стан культури і духовності в нашому суспільстві. Цей занедбаний храм - меморіал тисячам наших воїнів, загиблих у Першій світовій війні. Цим воїнам була обіцяна вічна пам'ять. Але ми забули їх імена. Ми втратили їх могили. Ми не присвятили їм жодного пам'ятного знака. І мало хто з киян нині знає про те, що масивна найвища споруда над Звіринцем – православний храм, побудований нашими предками в пам'ять про загиблих наших предків. докладніше за посиланням http://www.turystam.in.ua/16210-u-tsentri-kieva-rujnuetsya-zabutij-100-litnij-khram-mikolaya-chudotvortsya
Необхідно якомога швидше вирішити це питання та розпочати реставрацію храму-пам'ятника.