Прийняти звернення до влади щодо скасування рішення НКРЕКП стосовно введення щомісячної абонплати за підключення до системи газопостачання

публікація Недостатньо підписів

Рішення про абонплати за підключення до системи газопостачання збуджує всіх, крім багатих людей, прийнято виключно на користь Фіртоша. Влада пожаліла Фіртоша і вигадали ще один щомісячний здирницький платіж. Найбільше постраждають ті абоненти, які сезонно користуються газом – наприклад, використовують його тільки влітку на дачі. Також постраждають ті люди, що мало споживають газу, не мають лічильників і мають велику кількість прописаних на своїй площі.
Фактично, це свідчить про те, що уряд Гройсмана-Порошенка вкотре став на захист не українського народу, а купки олігархів, адже підраховано, що в першу чергу від введення абонплати за газ виграють власники газорозподільних компаній. 70% цього бізнесу контролює олігарх Фірташ з партнерами та компанії російських олігархів. Лише у 2017 році від абонплати облгази отримають додатково біля 15 мільярдів гривень.