Виділення поселенцям -ромам земельної ділянки під поселення на вул. Банковій, Грушевського або Кончі - Заспи.

публікація Недостатньо підписів

Міжнародним законодавством та Конституцією України визначено право людини на свободу вибору місця проживання, а також вільного пересування територіями. Роми є найбільш соціально вразливим прошарком суспільства й потребують захисту від проявів ксенофобії та расизму. З метою практичного втілення в життя правового механізму захисту ромів, на виконання Стратегії інтеграції ромів в суспільство вношу пропозицію переселити ромів - громадян України з їх тимчасових поселень, життя в яких принижує їх гідність, а також виділити їм, як громадянам України, які мають на це конституційне право, земельні ділянки в районі вул. Банкової, Грушевського, Кончі- Заспи. Видати кожному рому - громадянину України державний акт на землю, як того вимагає Закон. Невиконання вимог законодавства щодо прав ромів стане свідченням упередженого ставлення до громадян України за національною ознакою, що є недопустимим. Підтримайте петицію, вона важлива!!!