Не допустити знищення водно-веслувальної бази «Водник», перетворення Труханова острова на мажорське "котеджне містечко" з ресторанами і паркінгом для яхт!

публікація залишилось 61 день

Шановний пане мер, шановні депутати та кияни!

Звертаємо Вашу увагу на конфліктну ситуацію, що склалася навколо водно-веслувальної бази «Водник» на Трухановому острові в Києві. Через недобросовісні (а часом і протиправні, як запевняє Федерація академічного веслування України - є обгрунтовані підозри, що Труханів острів та розташовані на ньому спортивні бази намагаються перетворити в елітне котеджне містечко з ресторанними комплексами, а «водний стадіон» - в паркінг для катерів і яхт) дії ТОВ «Колос-Спорт», яке називає себе «власником бази», українські спортсмени не мають змоги нормально тренуватися та готуватися до змагань. Враховуючи той факт, що веслування (різних категорій) стабільно приносить Україні нагороди на олімпійських та інших міжнародних змаганнях високого рівня, зазначене виглядає як свідома, цілеспрямована диверсія.

Детальна інформація є на офіційній сторінці ФАВУ у Фейсбуку: www.facebook.com/rowingukraine/

Стаття в газеті «Факти»: http://fakty.ua/232824-ya-na-baze-vodnik-s-1953-goda-vpervye-stalkivayus-s-tem-chto-otsyuda-vygonyayut-sportsmenov

Прошу всіх небайдужих громадян підтримати цю петицію, не допустити знищення українського веслування, а також грубого порушення земельного, природоохоронного та будівельного законодавства в столиці.

З повагою
Олександр Зубченко,