Зменьшення оплати за централізоване опалення

1. Необхідно почичнати встановлення квартирних лічильників тепла з капітальним ремонтом системи опалення. Для цого в кожному районі потрібно вибрати один будинок (пілотний проект) та, використовуючи фінансування за рахунок програми по енергозбереженню, зробити це до початку нового опалювального сезона. Для неплатоспроможних, пенсіонерів, безробітних тощо знайти спосіб зниження оплати, аби не було перепон з їх сторони. Перемовини з мешканцями доручити вести "Управляючим компаніям".
2. Прийняти постанову, в якому відобразити, що в разі якщо показання домового лічильника тепла будуть перевищувати середньоміські, то розразунок вартості вести по середньоміському тарифу, а для отримувачів субсидій виставляти тільки "обов"язкову плату", незалежно від показань лічильника.
3. Приступити, нарешті, до встановлення тепловоих пунктів, які регулюють подачу тепла в залежності від зовнішньої температури.