Забов'язати забудовників висаджувати дерева замість знищених

Ще 20 років тому Київ носив горде ім'я Зеленої столиці Європи, адже майже ніде не було такої кількості дерев та квітів, ніж у нашому місті. Переконатися у цьому можна подивившись старі світлини, де Хрещатик потопає у зелені каштанів та майорить кольоровими клумбами. У зв'язку із сучасним зростанням будівництва у міській смузі забудовники безжально знищують багаторічні дерева, що служать джерелом кисня та прихистком від літнього сонця. Отже необхідно забов'язати всіх без виключення забудовників (житловий фонд, комерційне будівництво, тощо) висаджувати нові дерева замість знищених, з урахуваннфм коефіцієнту 1:2 - тобто на 1 знищене дерево 2 нових посаджених.
Саме від вас залежить, чи будуть Ваші діти дихати повітрям та гратися у скверах та парках, чи дихатимуть пилом та смогом. Не будьте байдужими до свого майбутнього!