Баста! Стоп! Досить. Мораторій на заборону знищення будь-яких будівель споруджених до 1953 р.

Бароко, класицизм, модерн, сталінський ампір… Це все не варто нашої уваги? Що ми після себе залишимо? «Парус» і «Океан plaza»? Київ міг би бути вишуканим як Прага, романтичним як Париж, чарівним як Будапешт. А що вийшло? Фантастичний несмак. Що ми можемо показати туристам? Мрія про можливість бути привабливим для туристів містом (а отже мати постійний значний прибуток у бюджет, якісні дороги, відремонтовані під'їзди, чисті вулиці) тане з кожною новобудовою. Якщо в сьогоднішніх чиновників та архітекторів не вистачає розуміння, що є гарно, а що є потворно, то треба їх зупинити і не давати експериментувати з нашим містом. Київ у нас лише один і ми не маємо права його втратити.
Вимагаємо запровадити мораторій на знесення / перебудову споруд, що побудовані до 1953 року, а також мораторій на висотну забудову, яка вносить зміни у локальні архітектурні ансамблі та риси ландшафту міста.