ГОЛОСІЇВСКИЙ ПАРК. ВІДРОДЖЕННЯ. ПІКЛУЙМОСЯ ПРО НАШИХ ДІТЕЙ РАЗОМ!

публікація Недостатньо підписів

На жаль занедбання людської культури та виховання, нехтування законів та правил шкідливо впливає не лише на сам Парк, розбиті алеї якого з докорою нагадують про те, що колись це був дивний Парк, а не відхоже місце, а в першу чергу на тих, кому цей острівок природи конче необхідний: дітям, людям похилого віку, інвалідам. Тим, хто щодня приїжджає з усіх куточків Києва дихнути свіжим повітрям, прогулятися з колискою чи, тримаючи за ручку, допомогти зробити перші кроки малюку, тим, для кого дійсно цей Парк дуже необхідний.
АЛЕ!!! в Голосіївському парку, як я впевнена і в інших парках, діється щось неймовірно жахливе - місце відпочинку перетворюється у занедбане місце собачих відходів та приресторанну територію!
Прошу усіх, для кого важливий та дорогий душі Київ, усіх, хто небайдужий до проблем тих, кто найбільше потребує уваги та опіки, а саме: дітей, вагітних жінок, старих людей, інвалідів тощо, підписати дану Петицію та наполягти на вирішенні питань, які державні та органи місцевого самоврядування ЗОБОВ'ЯЗАНІ вирішити ТЕРМІНОВО:
1. Заборонити вигул собак без обов'язкового прибирання відходів за ними! Наполягаємо на забезпеченні санітарії в Парку та можливості гуляти людям серед зелені, а не серед собачого лайна і забезпечити не просто табличками заборони вигулу, які ніхто з собаководів не бере до уваги, а діючими методами. Якщо адміністрація парку не може забезпечити контроль за виконанням правил Парку, пропонуємо працівникам Парку самим збирати кучки або призначити нового керівника установи, на балансі якої знаходиться Парк! Те й саме стосується вигулу собак без намордників та поводків. Законодавством України прямо заборонено вигул великих собак та собак бійцівських порід без такого обладнання.
2. Заборонити автомобільний проїзд парковими доріжками та алеями! Майже щоденні дзвінки відпочиваючих до поліції не мають результату, кожного дня автомобілі їздять вузькими пішохідними доріжками прямо посеред колисок, маленьких дітей та інших людей! Не зважаючи на ПДД та дорожні знаки, що забороняють проїзд в парках, кожного дня з ранку та до вечора автівки ганяють по алеях! Жодних дій до порушників не приймається! Чи може потрібна статися трагедія, щоб приборкати порушників та змусити поважати законодавство? Тоді запрошуємо всіх дітей та онуків депутатів міської ради погуляти разом з нашими дітьми під колесами автомобілів клієнтів ресторанів, які й навіть бувають на підпитку! Поліцейські в Парку бувають лише на вихідних днях, з ранку до обіду проізжаючи на конях, але здається ці заходи більш для розваги дітей та ще й потім увесь тиждень прямо посеред тротуарів по всьому Парку лежить та смердить кінський навіз. Собачий, кінський...жах!
3. Наполягаємо на вирішенні проблем відсутності туалетів в парку. 21 століття, а в найбільшому парку столиці Європи немає жодного туалету! Це жах та дикість. Для відчування всього комфорту також запрошуємо вагітних жінок депутатів міськради та інших їх родичок, а також їх старих батьків для чудових прогулянок Парком, щоб вони могли більш емоційно передати радість пошуку кущів та дерев.