Дозволити учням (у тому числі й тим, які в цьому році закінчують 11 клас) використовувати пільги за учнівським квитком у громадському транспорті під час літніх канікул

публікація залишилось 24 хвилини

Наразі учнівські квитки офіційно діють під час канікул, однак на літніх канікулах в певні роки випускники навчальних закладів втрачали право безкоштовного проїзду в транспорті одразу після свята "Останнього дзвінка". Слід зазначити, що пільги за студентським квитком діти також не могли отримати до початку навчання в вишах. Таким чином діти протягом усіх літніх канікул були змушені користуватися транспортом за кошти батьків - а саме влітку цим "випускникам" треба ще здавати ДПА у формі ЗНО, поступати до вищих навчальних закладів (у цьому році з великою вірогідністю майбутнім студентам доведеться особисто об'їхати кілька вишів через проблему з електронною системою прийому).
Просимо дозволити учням, в яких в учнівських квитках зазначено навчання в 11 класі в 2016-2017 навчальному році безкоштовно користуватися київським метрополітеном, трамваєм, тролейбусом, автобусом, фунікулером та міською електричкою до першого вересня 2017 року.