Пропоную удосконалити програмне забезпечення єдиного е-кабинету платежів за жилищно-комунальні послуги.

публікація залишилось 51 день

Рік тому подавав е-петицію в КМДА шодо організації єдиного е-кабинету платежів за жилищно-комунальні послуги. Пропоную вдосконалити програмне забезпечення єдиного електронного кабінету платежів за жилищно-комунальні послуги на основі е-кабінетів Приват-банку і Київенерго, Е-кабінет Приват-банку охоплює всі види послуг, авторизує клієнта, добре захищає сам процес оплати (суттєвий плюс!), надає квітанцію на електронну пошту платівника, але не враховує розміру субсидії по кожній послузі (тому я завжди очікую паперової квитанції), вимагає обов'язкового зазначення показань лічильника газу (у мене такий лічильник відсутній) і не враховує, що я не користуюсь централізованим постачанням гарячої води (у мене встановлений бойлер). Е-кабінет Київенерго хорош тим, що враховує розмір субсидії щодо електроенергії, розраховує суму платежу, виходячи з введених показань лічильника, наочно показує окремі складові розрахунку, зберігає в пам'яті історію платежів, демонструє графік історії платежів, формує квітанцію про оплату, яку можна скопіювати для запису в свій файл. Якби усі послуги підтримувалися таким же чином і в єдиному кабінеті, то це задовольнило б усіх споживачів ЖК послуг. Для цього потрібна співпраця фахівців цих організацій, фахівця з питань захисту фінансових транзакцій за участю відповідальної особи за дорученням КМДА щодо розробки відповідних технічних рішень, фінансування та порядку організації цієї розробки і прийняття в експлуатацію програмного продукту.