Повернення київській громаді території стадіону «Схід», спортивного комплексу та тиру в Дарницькому районі за адресою: вулиця Привокзальна, 12-а.

публікація Недостатньо підписів

Київський стадіон «Схід», що розташований в Дарницькому районі міста Києва по вулиці Привокзальна, 12а, був побудований в далекому 1970-му році. Він будувався безпосередньо за участі працівників Київського радіозаводу для відпочинку численних трудових кадрів підприємства та їхніх дітей. Також до Олімпіади 1980-го року поряд із стадіоном було здано в експлуатацію ще й критий спорткомплекс з тиром, які функціонують і сьогодні. Мало хто знає, що найкращий в місті тир та спортивна школа знаходиться саме тут, в непримітній сірій будівлі, поряд з напівзруйнованим приміщенням колишніх роздягалень для футболістів. А тоді цей стадіон був гордістю радіозаводу та всього Дарницького району, бо це була найбільша арена на лівому березі столиці. Цей статус залишається і до сьогоднішнього дня, незважаючи на банкрутство підприємства, господарчий занепад цього об’єкту соціальної інфраструктури та нещодавні злочинні та корупційні дії з боку приватних осіб щодо відчуження та привласнення стадіону!
Стадіони потрібно відбудовувати, ремонтувати, створювати гідні умови для зростаючого покоління. Необхідно розвивати дитячі таланти, виховувати молодь в дусі здорового способу життя, ростити спортсменів, майбутніх чемпіонів, а не будувати на їхньому місці чергові багатоповерхівки та офіси!
Стадіон «Схід», спортивний комплекс та тир мають належати киянам та їхнім дітям, а не окремим олігархам!
Підтримайте петицію щодо переведення території стадіону «Схід», спортивного комплексу та тиру в Дарницькому районі за адресою: вулиця Привокзальна, 12 а, до комунальної власності громади Києва!