Відкриття станції метро «Львівська брама»

публікація Недостатньо підписів

Я, житель мікрорайону Львівська площа у Києві. Ініціюю обговорення та розгляд петиції щодо прискорення відкриття станції метро «Львівська брама».
Надію на те, що станція, яку почали будувати ще наприкінці 90-х років XX століття, нарешті може бути добудована, подав у січні 2017 року Київський міський голова Віталій Кличко. За його словами, «Львівська брама» може бути відкрита протягом двох років.
Можливість швидко добудувати станцію «Львівська брама» обумовлена тим, що підземна її частина на 80% готова, залишилося тільки знайти інвестора та добудувати виходи на Львівську площу. Разом з виходом зі станції буде відповідно реконструйована і сама площа, що приведе історичний мікрорайон в належний вигляд.
Дану петицію підтримує більшість киян, а особливо жителі мікрорайону Львівської площі. Ми всі хочемо добиратися на роботу та з роботи у комфортних умовах. Станція метро «Львівська брама» дозволить десяткам тисячам людей швидше діставатися місця призначення. Тим паче, що поблизу Львівської площі розташовані такі значущі відомства, як Державна фіскальна служба та Міністерство юстиції. Метро дозволить не тільки співробітникам цих державних установ доїжджати швидше до роботи, але й великій кількості їхніх відвідувачів.
До того ж на Львівській площі розташовані навчальні заклади – Київський коледж інформаційних систем і технологій, Художня академія та Театральний інститут ім. Карпенка-Карого - чиї учні також хотіли б приїжджати на пари без запізнень, чому значно прияла би станція метро «Львівська брама».
Вважаю дану петицію вкрай важливою для розвитку міста Києва. Прошу підтримати всіх небайдужих, а головне Київську владу долучитися до її втілення у життя. Тим паче, що за словами деяких представників метробуду, інвестори для того, аби добудувати станцію «Львівська брама» вже неодноразово проявляли свою ініціативу.