«Про зменшення платежів за тепло та можливість повного контролю над показаннями теплолічильників в будинках”

публікація залишилось 51 день

Замість "Інституту громадських інспекторів", які завжди залишаться ЛЮДЬМИ, апріорі схильними до стороннього суб'єктивного впливу, необхідно для повного та вільного доступу до закритих, зараз, відомчих данних про кількість та якість наданних коммунальних послуг - споживанної будинком теплової енергії, температури «подачі» та «повернення» води, вірності програмування теплолічільника (те, що є головним обманом споживачів), температури наданої гарячої води, якості наданної електроенергії, відповідності послуг Нормам та Правилам, а також інших послуг і факторів, за які споживачі виплачують нереальні суми в комунальних платежах, вважаємо за необхідне впровадити в Київі (як в Батумі, як розробляється для Сум, для Яремче, для Івано-Франківська та інших) програму “Відкрите місто”.