Реконструкція та відновлення роботи дитячого садка по вул. Плеханова 6а в Дніпровському районі.

Вже більше 2 років не працює дитячий садок по вул. Плеханова 6а. Декілька років він функціонував як частина школи 128(початкові класи), та сьогодні пустує. Весь цей час садок не опалюється, не ремонтується, не охороняється. Іншими словами він поступово руйнується і приходить в занепад.
Ми вирішили написати цю петицію, оскільки нам як і багатьом іншим родинам не вистачає місця в дитячих садках. Щоб потрапити у садок треба ставати в чергу, а кількість людей в черзі набагато більше ніж бажаючих… Проте у той самий час у нашому мікрорайоні стоїть не функціонуючий дитячий садок, який повинен працювати та допомагати у догляді за дітьми багатьом родинам нашого щільно заселеного мікрорайону. Садок вдало розташований у затишному зеленому дворі поблизу Русанівського каналу. І саме зараз район потребує його відновлення як ніколи.
Останнім часом в дитячому садку, за відсутності охорони, оселилися бомжі, яких часто можна бачити біля будівлі. Нещодавно, 19.03.2017, бомжі вчинили спробу розкрадання майна дитячого садка – почали з опалювальних батарей, для здачі на металобрухт. Проте крадіжку було попереджено, завдяки вчасно викликаному наряду поліції. Невідомо чи це був перший випадок спроб розкрадання чи ні, проте можна сказати напевно: якщо зараз не забезпечити будівлям дитсадка охорону і ремонт, то приміщяння буде втрачено та відновити дитячий садок буде дуже важко .
Закликаємо міську владу реконструювати та відновити роботу дошкільного дитячого закладу по вул. Плеханова 6а, щоб у мікрорайоні запрацював такий необхідний дитячий садок!
Просимо підтримати дану петицію усіх небайдужих мешканців нашого міста. Врятуємо дитячий садок!