Реконструювати шкільний стадіон Голосіївського ліцею № 241 за рахунок коштів міського бюджету.

публікація Недостатньо підписів

Жодним чином не інформуючи мешканців мікрорайону, без проведення повноцінних громадських слухань та обговорень, міська та Голосіївська районна влада прийняла рішення залучити приватного інвестора для реконструкції шкільного стадіону Голосіївського ліцею № 241. Згідно з умовами інвестиційного договору, доступ до стадіону буде повністю обмежено мешканцям мікрорайону. Ліцеїсти зможуть використовувати реконструйований стадіон згідно з графіком, погодженим з інвестором. Така ухвала цілковито ігнорує інтереси місцевої громади.

Протягом десятиріч мешканці мікрорайону, в тому числі й ліцеїсти, в позакласний час, використовували стадіон для занять спортом. Тож рішення влади позбавило мешканців мікрорайону спортивної інфраструктури. Альтернативного майданчика для будівництва аналогічного обʼєкта немає, адже кожен клаптик землі забудовано житловими будинками.

Прошу захистити інтереси місцевої громади: не порушуючи норми «Закону про місцеве самоврядування в Україні», реконструювати стадіон Голосіївського ліцею № 241 коштом міського бюджету, залишити його в муніципальній власності та зберегти вільний доступ мешканцям мікрорайону до спортивної інфраструктури в позашкільний час.