ОБЛАШТУВАННЯ ОЗЕРА СРІБНИЙ КІЛ (М.ОСОКОРКИ). ОЧИСТИТИ ВІД ЛОТКІВ ТА БЕЗХАТЧЕНКІВ. СТВОРИТИ МІСЦЕ ДЛЯ СІМЕЙНОГО ВІДПОЧИНКУ

В нашому місті є прекрасне озеро Срібний Кіл(м.Осокорки). Одна сторона частково збереглася -є насадження, доріжка; інший берег - піщаний. Там, мабуть, ще з часів 90-х нічого не робили.
Частково землі підлаштовані під кафе, ресторани, церкви. Жоден з них не зацікавлений в догляді за озером-тому озеро з кожним роком має все більші шанси стати болотом.
На "зеленому" березі дозволили звести нову будівлю, досить велику і з попередніх прикладів стає зрозумілим, що це навряд піде на користь для озера. Весь рік це місце слугує "притулком" для безхатченків та вигулу собак, натомість люди які мешкають в районі м.осокорки змушені йти з дітьми до парку Позняки чи взагалі до набережної русанівки.
Очистити територію озера, озеленити піщаний берег і облаштувати лавками та дитячим майданчиком один з берегів - прекрасний спосіб покращити життя жителів міста і прикрасити місто, не дозволити знищити "зелений острів". Одним зі шляхів забезпечити життєдіяльність приведеного в порядок місця-примусити всіх власників розважальних закладів доглядати за чистотою озера, та придеглих територій.
До Київської міської адміністрації є прохання від жителів району:
1. Очистити обидва береги
2. Оснащити піщаний берег тротуаром та придорожними насадженнями
3. Облаштувати доступ до води доріжками та місточками
4. Прибрати вагончики (прямо посеред піщаного берега); або прибрати їх з центральної частини берегу та оформити їх відповідно до місця; а також заборонити там продаж алкогольних та тютюнових виробів.
5. Облаштувати місце для танцювальних майстер класів (вже є площадка в центрі піщаного берега), в якості культурного розвитку жителів;
6. "Зелений" берег очистити
7. Зробити доріжки від дороги