Влада повинна реально і ефективно доносити інформацію про заплановані громадські слухання до мешканців міста чи району

У котрий раз ми вже бачимо, що черговий скандальний проект забудови проходив громадські слухання і ніби все було позитивно. А чому так трапилось? Просто тому, що про слухання не знав ніхто з мешканів району навколо забудови. І це не завжди навмисно - просто нема ефективних засобів донесення інформації до мешканців.

Пропоную:
1. Владі створити веб-ресурс для публікації інформації про майбутні громадські слухання. Ресурс повинен дозволяти підписатися на e-mail сповіщення про нові майбутні слухання.
2. Владі публікувати інформацію про майбутнє слухання у під'їздах усіх домів на території, що має відношення до предмету слухання.

Інформація про слухання повинна включати час та дату слухання, суть питання та посилання на документи, що мають відношення до суті слухання.