Очистимо наше місто. Змусити власників собак прибирати за своїми питомцями та встановити штрафи за вигул собак без необхідних для цього 2 пакетів та лопатки для прибирання фекалій.

публікація залишилось 81 день

SOS! Дуже прикра статистика санепідемстанції м. Києва! Кожна мама чи бабуся знає від гастроентеролога, що саме забруднення прибудинкових територій та вулиць міста Києва собачими фекаліями призводить до масового захворювання дітей тому, що анкілостома і круглі глисти можуть передаватися від собаки людині.
Жоден житель Лондона чи Парижу не вийде зі своєю собакою поза територію своєї квартири чи двору без 2- пакетів та лопатки. Люди прибирають за своїми улюбленими тваринами і не створюють дискомфорт та загрозу для здоров'я людей. А в Києві засмічені не тільки двори та вулиці, а часом і місця, де грають діти.