Облаштування скверу на місці колишнього будинку Ульянових по вул.Лабораторній (бувша Ульянових) в м.Києві

Молоді мами Печерського району звертаються з проханням розглянути нашу петицію та облаштувати невеличкий сквер на місці колишнього будинку Ульянових по вул. Лабораторній (бувша Ульянових). Кілька років тому будівлю знесли, територію очистили від залишків будинку і так и залишили. Наразі цей шматок є ласим для нечистих на руку забудовників, які надто часто останнім часом навідуються на ділянку, щось міряють, роздивляються з метою побудувати на ній новобудову. Наразі цією ділянкою користуються особи без місця проживання, розпивають там спиртні напої, розкидають мусор, сваряться і т.ін. Ми же просимо облаштувати невеличкий сквер, з доріжками і лавочками для молодих мам нашого осередку, де б можна було б присісти з коляскою хоч трішки подалі від головних автомобільних доріг нашої столиці.