Переобладнати кінотеатр "Екран" в драматичний театр.

публікація залишилось 73 дні

- суть електронної петиції: використати багато років недіючу будівлю кінотеатру "Экран", розташованого біля м. «Житомирська», створивши в ній діючий драматичний театр
- пропозиції щодо вирішення порушеного питання: з технічної сторони - переобладнання залу кінотеатру під зал театру. Я пів життя займався цими роботами і розуміюсь на цьому питанні. Можу бути консультантом по вказаному переобладнанню та маю кваліфікованих фахівців, котрі можуть професійно виконати ці роботи.
- очікуваний результат від реалізації електронної петиції; створити "очаг" культури поблизу таких густонаселених районів, як Академгородок, Святошин, Біличі, НовоБіличі, Нивки, Борщагівка та прилеглі до неї райони міста та пригороду, де немає ЖОДНОГО театру. І надати можливість мешканцям вказаних районів мати "свій" театр районного призначення.