Запровадити піковий підвізний тролейбусний маршрут №29к (ст. м. "Дарниця" - вул. Сєрова)

публікація Недостатньо підписів

Після продовження тролейбусного маршруту №50 до ст. м. "Либідська" пасажиропотік на ньому значно зріс. У години-пік навіть за інтервалів 5 хв рухомий склад заповнюється до неможливості ще на Троєщині, тому далі по трасі у нього неможливо зайти.
Найбільш проблемною ділянкою його траси є шлях від Воскресенки до ст. м. "Дарниця". Усі муніципальні маршрути транспорту там є транзитними, включаючи А46, Тр50, Тр50к і Тр29 (останній взагалі з інтервалами 15 хв у години-пік). При цьому, значна кількість пасажирів входить/виходить на зупинках "Авторинок", "вул. Запорожця" та "ж/к Паркові озера".
Тому, для адекватного забезпечення транспортних послуг для мешканців Воскресенки, масиву з населенням 60 тис. осіб, ми пропонуємо запровадити тролейбусний маршрут №29к від ст. м. "Дарниця" до вул. Сєрова з виділенням на нього протягом години-пік (7.00 - 10.00 та 17.00 - 20.00) трьох одиниць рухомого складу з інтервалами 10 хв.
Враховуючи придбання у минулому році кількох десятків нових тролейбусів для м. Києва, ця пропозиція є актуальною та не складною у виконанні.