Терміново створити реальні пункти прийому дуже шкідливих енергозберігаючих ламп, батарейок, ртутних термометрів. НЕМА ТЕМИ, ВАЖЛИВІШОЇ ЗА ЦЮ. МИ ВСІ ВЖЕ ГИНЕМО!!!

публікація залишилось 42 дні

Люди добрі, схаменіться!!! Це стосується вашого життя й здоров'я!!! На сайті є ще одна петиція, схожа на цю, але за 2 місяці її підтримало мало людей. Енергозберігаючі лампи, різні батарейки та ртутні термометри є напрочуд шкідливими. Їх не можна викидати на смітник. Це може покалічити багатьох людей. Всі використовують ці речі, але їх майже нікуди здавати. В Києві ми знайшли тільки пункти прийому батарейок, і то із зусиллями. Куди здавати лампи ще з'ясовуємо. В інтернеті є інформація про пункти прийому, яких не існує. Виявлено також пункт, який займається утилізацією за гроші. Пунктів прийому таких шкідливих речей має бути багато, вони мають бути реально діючими та безкоштовними, інформація про них та небезпеку отруєння вмістом ламп, батарейок та термометрів має бути доступною всім. (До речі: батарейки можуть розгерметизовуватись і лежати на полицях роками).