Про постійне миття вулиць та тротуарів у місті Києві для забезпечення відповідного санітарного стану

публікація залишилось 42 дні

Грунт у м. Києві постійно забруднюється недостатнім знищенням побутових відходів , особливо екскрементами домашніх тварин, що накопичуються та не прибираються, залишками усілякого сміття. Це привело до значного збільшення випадків захворювань на геогельмінти (аскариди, волосоголовці, гострики та інші види), хвороби, пов'язані з легенями, астму, алергію. При забрудненому грунті, особливо влітку, збільшується кількість мух, кліщів, комарів, які переносять через шкіру всілякі хвороби.
Необхідно збільшити парк машин з цистернами води для постійного миття вулиць й тротуарів хоча б у вранішні години.