Запровадити систему гарантійного ремонту доріг коштом підрядника, який будував дорогу, у разі, якщо дорога вийшла з ладу раніше ніж передбачено будівельними нормами.

публікація Недостатньо підписів

Про жахливий стан доріг і астрономічні бюджетні суми, які виділяються на їх ремонт сказано багато і додати тут нема чого. Думаю існує реальна можливість економити кошти платників податків. Якщо підрядник бере на себе зобов’язання будувати чи ремонтувати дорогу, то в контракт з ним додається пункт, в якому зазначається термін гарантійного ремонту дороги (думаю термін такого ремонту спеціалісти можуть вствновити, виходячи з будівельних норм, які офіційно діють). Якщо дорога вийла з ладу раніше прописанного у нормах терміну, то ПІДРЯДНИК ЗОБО’ЯЗАНИЙ РЕМОНТУВАТИ ЇЇ ЗА ВЛАСНИЙ КОШТ, А КРАЩЕ СПЛАЧУВАТИ ЗА ЦЕЙ РЕМОНТ ВЛАСНІ КОШТИ ІНШОМУ ПІДРЯДНИКУ, ЯКИЙ ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ЯКІСНІШИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ. В разі не проведення гарантійного ремонту передбачити суттєві мільйонні штрафи та адміністративну відповідальність аж до тюремного ув’язнення.