Виділити кошти на побудову нової школи у мікрорайоні Позняки 4/4а

Великий мікрорайон, де побудовано багато нового житла, але немає жодної загальноосвітньої школи. Це призводить до того, що у місцеву гімназію величезний конкурс, діти навчаються у переповнених класах (до 40 дітей одному класі), під класи виділяються навіть підсобні приміщення. У 2016 році гімназія була змушена закрити свої двері на прийом нових учнів через брак місць.
За останній рік було введено в експлуатацію ще 6 будинків із загальною кількістю квартир - 3500, будуються ще кілька будинків, із загальною кількістю житла близько 600 квартир.
Жодного нового навчального закладу побудовано не було. Робоча група, що була створена при КМДА для вирішення даного питання, закінчила свою роботу, фактично, без будь якого результату. Більш того, через відведення у мікрорайоні Позняки 4а під будівництво ТРЦ місця, що було спочатку заброньовано під соціальні об'єкти, зараз виникла ситуація, коли будівництво однієї школи може не вирішити проблему із доступом дітей до освіти, а лише трохи зменшити соціальну напругу.
Не дивлячись на катастрофічність ситуації, на 2017 рік знову не було виділено кошти навіть на розробку проектної документації на нову школу.
Необхідно негайно вирішити це питання та розпочати будівництво нової загальноосвітньої школи, адже вільний доступ до освіти - це базове право у кожного громадянина України. Неприпустимо, що у європейській столиці діти не мають можливості навчатися у нормальних умовах.