Ввести тимчасовий мораторій на всілякого роду перейменування до остаточного вирішення більш нагальних економічних, інфраструктурних, соціальних проблем.

Шановні співвітчизники, браття, УКРАЇНЦІ!
Схаменіться!
В нашій країні від самого моменту її народження відбувається планомірне знищення економіки, інфраструктури, НАСЕЛЕННЯ. Нас вже давно не 52 мільйони. Ми пасемо задніх чи не в усіх галузях економіки. Ми завдяки нашим обранцям перетворилися на жебраків з простягнутою рукою в очах наших колишніх рівноправних колег з першої "двадцятки".
Я розумію, що комусь може бути немилозвучною назва "Червоноармійська", так само як іншим, напр., "Героїв УПА".
Але чи є нагальними, невідкладними завдання з перейменування в той час, коли в країні ВІЙНА???
Схаменіться! Кобзареві пророцтва і застереження вже давно стали реальністю.
Не дайте "обранцям" з кількома паспортами задурити вам голови. Почніть нарешті самі створювати власне майбутнє.
Підпишіть петицію, хто не байдужий.
Дякую.