Реформувати систему теплопостачання м. Києва

публікація залишилось 71 день

На даний момент система централізованого теплопостачання не ефективна, корумпована, монополізована ПАТ "Київенерго", та потребує реформування шляхом запровадження конкурентного середовища з декількох постачальників. Населення сплачує величезні рахунки, не розуміючи шляхів ціноутворення. Велика частина газу спалюється дарма, через старі комунікації та неефективне використання ресурсів. Це неприйнятна ситуація при тому, що вже існують технології для зберігання енергії, коштів, та позбавлення від зовнішньої газової залежності.

Обов"язком влади м. Києва має бути демонополізація та реконструкція системи виробництва та постачання тепла, запровадження прозорої звітності щодо ціноутворення, та вимога відповідальності за недбалість відповідного підприємства.