Перейменувати Петрівську алею на Алею Динамо

Петрівська алея отримала свою назву у 1912 році на честь російського царя Петра І. З 1909 по 1912 рік її проектна назва - бульвар Петра Великого. Топонім було приурочено до 200-ліття Полтавської битви, наслідком якої стала поразка об'єднаних шведсько-українських військ та остаточна окупація території України Московським царством. З огляду на це, подібне найменування алеї в центрі міста нині є неприпустимим.

Натомість пропонується назвати алею на честь ФК "Динамо" (Київ), чий клубний стадіон знаходиться на розі вулиці Грушевського та Петрівської алеї. Футбольний клуб "Динамо" є візитівкою Києва, що протягом багатьох років прославляє місто та державу на міжнародній арені. Окрім того, більшості киян ця місцина відома саме завдяки розташуванню там стадіона "Динамо" імені Валерія Лобановського. Подібне перейменування також сприятиме популяризації спорту та здорового способу життя.