Створення місць для вигулу домашніх тварин

З метою досягнення стандартів Європейської культури турботи за домашніми тваринами, та забезпечення належного рівня благоустрою столиці України, на виконання вимог П.5.6 Додатку №1 рішення Київради №1079/3912 від 25.10.2007 та П.2Б, 7А «Правил тримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах Української РСР*» від 17.06.1980, просимо про вжиття наступних заходів, зокрема :
Створення (виділення) додаткових місць для вигулу закритого типу з належним освітленням, та учбво-дресерувальних місць для домашніх тварин (собак);
Відновлення табличок , що позначають вже існуючі місця для вигулу та учбово-дресерувальні місця;
Встановлення вбиралень для тварин типу «Зоокомплекс», та їх подальшого належного обслуговування;
Всі вище зазначені заходи у разі успіху просимо провести у межах мікрорайонів «Позняки» та «Осокорки» Дарницького р-ну м.Києва, перелік варіантів для встановлення для зазначених споруд може бути запропонований за потреби в робочому порядку.

Чистий Київ-Європейська столиця!