Гідропарк-2 для мешканців Осокорків, Позняків, Харківського

публікація залишилось 3 дні

Мешканці одного з найбільших масивів міста Києва: Осокорків, Позняків, Харківського, позбавлені повноцінних паркових зон відпочинку. Для вирішення цього питання пропоную задіяти острів Великий Південний поблизу Південного мосту, на якому присутні повноцінні зелені насадження, але який недоступний, для більшості населення, так як немає зв`язку з материком. За рахунок майбутніх інвесторів, які зможуть відкрити заклади харчування на острові, а також численних забудовників масиву Осокорки (додаткова велика паркова зона поблизу будівництва нових будинків) та за підтримки КМДА збудувати пішохідний міст від Осокорків до острову (приблизно 400 метрів), з благоустроєм території острову Великий Південний, з утворенням паркової зони.