Благоустрій прибудинкової території за адресою м. Київ, вул. Харківське шосе, 21/3, 21/4

публікація залишилось 33 дні

Будинки за адресою м. Київ, вул. Харківське шосе, 21/3, 21/4 не мають власного двору. Натомість є прибудинкова дорога і два метри "газону", який впирається в потворний сірий бетонний паркан стадіону СК "Восход". За парканом є відстань до 5 метрів до чаши стадіону. Газони напевно ніколи не виконували своєї прямої функції, адже трави на них немає апріорі, бо на них постійно паркуються машини мешканців. Крім бруду і пилу від цих газонів жодної користі.
Пропоную зробити упорядкування та благоустрій цієї прибудинкової території наступникм чином:
Замість сірого бетонного забору стадіону поставити металевий решітковий паркан, але на межі чаши стадіону, звільнивши при цьому смугу землі завширшки до 5 метрів і завдовжки 50-70 метрів. На цій смузі, яка доречі знаходиться під деревами, облаштувати прогулянкову зону з новими газонами, доріжкою та лавками. Теперішні газони заасфальтувати та облаштувати там парковку для автомобілів мешканців, тобто привести їх у відповідність нинішньому використанню, відділивши цю парковку від прогулянкової зони невисоким парканчиком або бетонними обмежувачами-напвкулями.
Прошу підтримати цю пропозицію і зробити якусь подобу двору на нашій прибудинковій території. Впевнений, що СК "Восход" не буде проти перенесення паркану, адже ті 5 метрів їм "погоду не роблять".