БОРТНИЦЬКА СТАНЦІЯ АЕРАЦІЇ ТА СМІТТЄСПАЛЮВАЛЬНИЙ ЗАВОД "ЕНЕРГІЯ"

Мабуть, кожен, хто проживає у Дарницькому районі міста Києва має можливість «насолоджуватись» ароматом, який «дарує» нам БОРТНИЦЬКА СТАНЦІЯ АЕРАЦІЇ ТА СМІТТЄСПАЛЮВАЛЬНИЙ ЗАВОД "ЕНЕРГІЯ". Та, крім неприємного запаху, підприємства також несуть загрозу здоров’ю КОЖНОГО З НАС.
Справа в тому, що під час очищення стічних вод на станції аерації в атмосферу потрапляють пари аміаку, сірководню, метану (ЯКІ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ЯК ДЖЕРЕЛО ЕНЕРГІЇ – наприклад, метан – як паливо для Дарницької ТЕЦ), що є причиною постійного забруднення повітря.
Але окрім неприємних відчуттів від повітря, пари аміаку можуть викликати запалення легень чи астму. Сірководень у великих концентраціях наносить непоправиму шкоду нервовій та дихальній системі, в деяких випадках до втрати свідомості. Метан, при накопиченні, може бути вибухо-, пожежонебезпечним (http://korrespondent.net/city/kiev/3579395-bolshaia-chystka-kak-modernyzyruuit-bortnycheskuui-stantsyui-aeratsyy).
Також жителі Дарницького району скаржаться на «аромати» від сміттєспалювального заводу «Енергія», який розташований поряд зі станцією аерації. Викиди заводу не менш шкідливі, ніж від станції аерації.
Просимо прийняти міри щодо РЕКОНСТРУКЦІЇ, МОДЕРНІЗАЦІЇ Бортницької станції аерації та сміттєспалювального заводу "Енергія".
Від себе додам, інколи дихати в Дарницькому районі НЕМОЖЛИВО взагалі. Просто немає чим дихати. Хто не вірить, ласкаво прошу в гості!