З метою забезпечення безпеки руху пішоходів під час проведення Евробачення на території МВЦ паркан навколо довгострою по вул. Андрія Шептицького 2 встановити в межах ділянки 8000000000:66:178:0009

публікація залишилось 31 день

Довгострой по вул вул. Андрія Шептицького 2 (стара назва Луначарського 2) що на Броварському проспекті поруч з м. Лівобережна існує з 1986 року, проте бетонний збор навколо довгострою встанеовлено не в межах ділянки, про що свідчать відомості публічного кадастру при перегляді ділянки вул. Андрія Шептицького 2 встановити в межах ділянки 8000000000:66:178:0009 з наложеним шаром ортофотоплану.

З метою забезпечення безпеки руху пішоходів під час проведення Евробачення на території МВЦ потрібно зобов'язати власника довгострою паркан по вул. Андрія Шептицького 2 встановити в межах ділянки "Кадастровий номер 8000000000:66:178:0009"