Зобов'язати Київенерго та Київводоканал після проведення ремонтних робіт повертати ділянки у попереднє належне становище

публікація залишилось 31 день

Щодня ділянки нашого міста розкопуються для проведення ремонтних робіт - відновлення пошкодженної теплотраси та інші. Комунальники іноді навіть знімають асфальт, проте після завершення ремонтних робіт ділянки залишаються без дорожнього покриття, а ями лише іноді трохи засипаються землею, особливо це стосується тротуарів!
Такі ділянки у нашому місті за адресою :
Пер. Кривоноса між домами 5/1 та 3
Виборзька 59а
Чоколівський б-р між 4 та 6 домами
Та інші ділянки, таких у місті безліч.
Ми пропонуємо:
1. Зобов'язати комунальні підприємства, що проводять ремонтні роботи, повертати ділянки у належне становище та контролювати те, щоб після завершення робіт ділянка була належно заасфальтована та щоб зберігався благоустрій вулиць Києва!
2. За недотримання вимог штрафувати такі підприємства!

Давайте будемо дбати про благоустрій наших районів!