Знести огорожу біля лікарні № 12 Печерского району, як таку що не дає можливості для руху швидкої допомоги до дитячої лікарні №7, а також руху транспорту та пішоходів.

публікація залишилось 62 дні

Лікарня №12 зробила собі автостоянку біля центрального входу для свого особистого транспорту. Для відвідувачів хворих, або для того щоб звернутися до прийомного відділення, авто залишити немає де, тому що вони відгородили більшу половини проїздної дороги і люди залишають свої авто з іншої строни проїздної дороги. Проїзду до дитячої лікарні №7, залишається в одну смугу , менше за 3 метри , що призводить до неможливості проїзду швидкої, так як стоять затори в обох напрямках. Поки не було закрито огорожею з шлагбаумом більшу половину проїздної частини, таких випадків не було зовсім. Треба знести огорожу і звільнити дорогу для проїзду автотранспорту.