БУДІВНИЦТВО ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ, ДИТЯЧОЇ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ, ДИТЯЧОЇ ХУДОЖНЬОЇ ШКОЛИ ТА ДИТЯЧОГО САДОЧКУ ДЛЯ ЖИТЛОВОГО МАСИВУ ПАРКОВІ ОЗЕРА по вул. Воскресенській, 2а

Житловий масив "Паркові озера" нараховує 15 багатоповерхових будинків (25 поверхів), 12 будинків вже заселено. Кількість жителів масиву перевищує 5 000 мешканців. Основна маса жителів - це молоді сім'ї з дітьми дошкільного та шкільного віку.
З метою соціально-освітнього та соціально-культурного забезпечення маленьких києвлян просимо збудувати загальноосвітню середню школу, дитячу музичну школу, дитячу художню школу та дитячий садочок. Місцем будівництва повинна бути територія, яка прилягає до ЖК "Паркові озера", як варіант по вул. Воскресенській, 2а.