Тимчасово перенести зупинку трамвая №16 ближче до метро

У зв'язку із закриттям вестибюлю №1 (з боку станції "Мінська") пропоную перенести зупинку трамвая №16 ближче до входу на станцію метрополітену "Героїв Дніпра" для зручності і безпеки пасажирів (коли був відкритий інший вестибюль станції метро, люди після висадкиз трамвая переходили по пішоходному переході, що поруч, і йшли до метро по тротуару; з боку розворотного кільця трамвая тротуару немає, тому на даний момент часу люди після висадки з трамвая ідуть по рейкам до метро; по-перше, це незручно - по трамвайним рейкам ходити, а по-друге - це небезпечно: трамвай може випадково наїхати на людину або, не дай Бог, зійти з рейок: тоді можуть постраждати кілька людей)