Щодо оновлення парку Подільского ТТ депо та закупки нових трамвайних вагонів КТ4А2 для 12 маршруту Контрактова площа-Пуща-Водиця

публікація Недостатньо підписів

Я, автор та головний редактор всеукраїнського видання "Дорожня Газета" звертаюсь до відповідних посадових осіб КМУ та КМДА у зв`язку із аварійним станом трамвайної колії та трамвайних вагонів що за 12 маршрутом.

Рівень руйнування трамвайних вагонів досяг критичної межі - стан колії перебуває у вкрай незадовільному та аварійному стані, підвищується загроза життю і здоров`ю учасників дорожнього руху.

Відповідно до частини 3 статті 14 Закону України «Про дорожній рух», учасники дорожнього руху мають право на безпечні умови дорожнього руху.

На сьогоднішній день, на 12 маршруті 100% у незадовільному стані перебувають трамвайні вагони Контрактова Площа-Пуща-Водиця.

Така ситуація склалася в першу чергу через недбале ставлення посадових осіб міста Києва до виконання своїх обов’язків щодо трамвайного парку комунального підприємтсва "Київпастранс".

Враховуючи вищезазначене, вимагаю терміново доручити компетентним органам КМДА вжити невідкладних заходів щодо усунення аварійного стану трамвайних вагонів у Подольскому районі, за передбачені в 2017 році фінансування на закупку нових вагонів в Подольскому ТТ депо в обсязі шесті вагонів KT4A2, що є необхідним та достатнім для відновлення трамвайного парку.

З повагою, Тимур Душко автор всеукраїнського видання "Дорожня Газета"