Заборона стихійної торгівлі

Кожен мешканець та гість столиці неодноразово стикався з явищем стихійної торгівлі. Шлях до зупинок транспорту та до станцій метрополітену загромаджений товарами сумнівної якості, копченими ковбасами, рибою, квітами ітд. Як результат: гори сміття, хаос, повна антисанітарія. В першу чергу, купуючи товари "з рук", ви ризикуєте своїм здоров'ям та здоров'ям своїх близьких. Важливим аспектом також є те, що така торівля заважає нормальному пересуванню по місту. Кошти, отримані з такого бізнесу, ніким не контролються та не надходять до бюджету країни.
Стихійна торгівля також шкодить зовнішньому вигляду столиці, суцільна купа сміття. Для такої торгівлі є спеціальні точки, такі як ринки чи продуктові ярмарки. Зробімо столицю чистою та привабливою, як для мешканців так і для гостей нашого міста!