Впровадження комплексного інформаційного ресурсу (сайт і мобільні додатки) міста Києва. Своєчасне виявлення проблем та їх вирішення з можливістю контролювати їх усунення місцевими жителями.

Мета - кожен житель міста Київ, зможе повідомити про проблему, докласти фото і відео матеріали для фіксації порушення які необхідно усунути. Проблеми можуть бути різними - від поломки світлофора до знеструмлення житлових будинків та інше. Співробітники ресурсу повинні будуть оперативно відреагувати і зв'язатися з відповідними органами або службами. Даний ресурс повинен буде безпосередньо взаємодіяти з міськими службами (повідомляти про всі недоліки, виявлені проблеми в відповідні служби і органи). Це дозволить своєчасно реагувати і усувати виникаючі проблеми, що економить час і буде істотно оптимізувати витрати бюджету міста.